Beskrivning

Disruption kan ses både som en utmaning eller en möjlighet som leder till att företag behöver ompröva och utveckla sina affärsmodeller. För att göra detta behövs en digital strategi, som är kundfokuserad och drar nytta av digitala teknologier. Detta kommer i sin tur att genera stora mängder data, vilket kan vara avgörande för både små och stora organisationer när de utvecklar sin affär och effektiviserar sin verksamhet.

Utöver detta är också en snabbrörlig och anpassningsbar organisation viktig för att vara bättre än konkurrenterna på att nyttja nya möjligheter. Som transformativ ledare behöver du förstå din egen roll och vad som krävs för att leda din organisation mot digital mognad.

Rätt program för dig?

För att få ut maximal nytta av programmet bör du ha en chefs- eller ledarroll. Du vill skaffa dig en bredare och djupare kunskap inom affärsutveckling, innovation och digital transformation, och utvecklas såväl professionellt som personligt.

 

Programinnehåll

Programmet kommer att ge dig insikter, verktyg och idéer som du kan använda för att ta dig an digitala utmaningar med syftet att skapa värde för din organisation, dina kunder och andra intressenter. Du lär dig bland annat:

  • Om olika typer av disruption, deras påverkan på din bransch och hur din organisation kan dra nytta av dem
  • Om olika typer av digitala affärsmodeller och vilka möjligheter och utmaningar som finns med dem
  • Hur man kan utveckla nya digitala innovationer och integrera dem effektivt i verksamheten
  • Vad data är och hur man kan använda olika typer av dataanalys i beslutsfattande
  • Vilka ledarskapsförmågor som blir viktiga i digital transformation, samt hur du kan öka din organisations digitala mognad genom kompetensutveckling och agila arbetssätt

Mer information om programmet:

Resultatoverview_production

Vi vill att du ska kunna använda nya idéer och lärdomar direkt, därför arbetar du genom hela programmet med att tillämpa teorin på din verksamhet. Du får möjlighet att arbeta på djupet med dina specifika utmaningar kopplat till digital innovation genom att utmana ditt eget tänkande för att hitta nya infallsvinklar och perspektiv.

Fakta

Nästa programstart 6 MAJ 2021

Programmet pågår under 5 veckors tid, tidsåtgång cirka 3-4 timmar per vecka.

Webbinarierna genomförs: 6 maj, 12 maj, 20 maj, 27 maj, 3 juni och 10 juni, klockan 9.00 - 10.30

Pris: 24 000 kr exklusive moms.

Plats:  Programmet genomförs online.

Språk: Programmet genomförs på svenska, men kan också genomföras på engelska vid efterfrågan. För att komma till den engelska programsidan, klicka här.

Anmäl dig till programmet

Vill du VETA MER OM programmet? Välkommen att kontakta mig!

carl-klingborg-2_rund_800x800

Carl Klingborg

+46 70 368 66 22
carl.klingborg@exedsse.se  
Boka ett möte med mig