Beskrivning

Digital teknologi såsom AI förändrar förutsättningarna för företag att konkurrera i de flesta branscher och många talar idag om att data är "det nya guldet" eller "den nya oljan". Forskning har också visat att datadrivna företag presterar bättre än konkurrenter som inte arbetar aktivt med datadriven utveckling.

Framgångsrika datadrivna företag är välutvecklade inom fem dimensioner. Programmets moduler bygger på dessa fem dimensioner och går systematiskt igenom de centrala koncepten för att förbereda dig att driva på din organisations datadrivna transformation på ett framgångsrikt sätt.
 

Programinnehåll

Syftet är att stötta dig med forskningsbaserad kunskap samt verktyg och insikter från verkliga case och du blir som deltagare exponerad för olika perspektiv som stimulerar ditt tänkande för att driva kontinuerlig digital innovation.

Programmet består av fem moduler: 

  • Översikt av digitala teknologier
  • Strategiska möjligheter med data
  • Datainsamling och delning
  • Utveckling av ett ekosystem av algoritmer
  • Ledarskap, kultur och etik

Rätt program för dig?

Programmet riktar sig till chefer och ledare som vill behärska de strategiska aspekterna av digital teknologi för att initiera och driva transformation.

Resultat

Vi vill att du ska kunna använda nya idéer och lärdomar direkt och därför arbetar du genom hela programmet med att tillämpa teorin på din verksamhet. Du arbetar aktivt med att koppla innehållet till din organisations nuläge samt reflekterar över vad ni behöver göra för att nå ert önskade läge. Efter programmet kommer du att vara utrustad med användbar kunskap samt verktyg och ramverk som du kan tillämpa för att medvetet och metodiskt bidra till er datadrivna utveckling.

Ladda ned programbroschyr

Fakta

Nästa programstart Är 3 November 2021

Programmet pågår under 5 veckors tid, tidsåtgång cirka 4 timmar per vecka.

Webbinarierna genomförs: 3 november (intro), 10 november, 17 november, 24 november, 1 december och 8 december klockan 9:00-10:30

Pris: 24 000 kr exklusive moms

Plats: Programmet genomförs online.

Språk: Programmet genomförs på svenska, men kan också genomföras på engelska vid efterfrågan. 

Klicka här för att komma till den engelska programsidan.

Jag vill anmäla mig

Vill du få en demo av programmet? Välkommen att kontakta mig!

carl-klingborg-2_rund_800x800

Carl Klingborg

+46 70 368 66 22
carl.klingborg@exedsse.se  
Boka ett möte med mig