Beskrivning

From Data to Business Impact ger dig en transformationsresa där du utforskar hur du kan bidra till att accelerera ert företags datadrivna utveckling.

Programmet tar dig från en grundläggande förståelse för olika teknologier och deras potentiella påverkan på er strategi och verksamhet till hur du får med dig människorna i företaget på denna resa. Du blir under programmet engagerad i en lärresa som syftar till att göra dig till en självsäker ledare och en nyckelspelare i er datadrivna transformation.

Programinnehåll

Du startar programmet med att göra en nulägesanalys av ert företag och lämnar utbildningen med en tydlig färdplan om hur ni kan fortsätta att utvecklas inom fem nyckelområden. Du kommer också att få med dig ny energi, fler verktyg och ett större självförtroende att kontinuerligt driva utvecklingen.

VÄRDE FÖR DIG:

  • Bygg en översiktsbild av tillgängliga digitala teknologier och deras respektive användningsområden.
  • Koppla teknologin till ert företag och hur de kan påverka intäkter och kostnader.
  • Designa en infrastruktur för hantering och delning av data så att medarbetarna kan lägga mer fokus på värdeskapande.
  • Skapa ett långsiktigt perspektiv på data för att kunna utveckla er kärnaffär
  • Skapa nyfikenhet och engagemang bland medarbetarna i transformationen.
  • Utveckla nya perspektiv på ert företag och applicera nya lärdomar direkt in i din verksamhet med en tydlig vision och affärsnytta.


Rätt program för dig?

Du vill säkerställa att ert företag inte halkar efter, utan i stället skapar nya, långsiktiga konkurrensfördelar i den datadrivna utvecklingen. Nu behöver du ramverk, verktyg, språk och kapaciteter för att driva denna transformation.

Du är förmodligen en ledare med resultat- och budgetansvar (P&L) eller ledare av en funktion såsom marknad, försäljning eller verksamhet. Du kan också ha en specialistroll med ansvar inom exempelvis affärsutveckling, digitalisering eller innovation.

 

Resultat

Efter programmet kommer du att vara utrustad med användbar kunskap samt verktyg och ramverk som du kan tillämpa för att medvetet och metodiskt bidra till er datadrivna utveckling.


VÄRDE FÖR DIN ORGANISATION:

  • Möjliggör högre medarbetarvärde för din organisation genom ny inspiration, utökad verktygslåda för en framtidsorienterad färdplan
  • Förbättra prestationen i ditt team genom att sprida nya lärdomar, best practice etc.
  • Framtidssäkra ditt företag genom att bidra till en data- och insiktsdriven kultur som skapar långsiktiga konkurrensfördelar.

 

Ladda ned programbroschyr

Fakta

from data to business impact

Programmet pågår under 5 veckors tid, tidsåtgång cirka 3-4 timmar per vecka.

Webbinarierna genomförs: 5 oktober (intro), 12 oktober, 19 oktober, 26 oktober, 2 november, and 9 november klockan 9:00 - 10:30

Pris: 24 000 kr exklusive moms.

Plats:  Programmet genomförs online.

Språk: Programmet genomförs på svenska, men kan också genomföras på engelska vid efterfrågan. För att komma till den engelska programsidan, klicka här.

 

Jag vill anmäla mig

 

Vill du få en demo av programmet? Välkommen att kontakta oss!

Daniel2

Daniel Engblom

+46 707 54 21 65
daniel.engblom@exedsse.se

Carl-Klingborg-1

Carl Klingborg

+46 70 368 66 22
carl.klingborg@exedsse.se  
Boka ett möte med mig